Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Wednesday, July 14, 2010

The Cranberries Reunion Tour live @ Θέατρο Βράχων Dreams linger in my head

Photobucket
Photobucket
Πέρασαν ακριβώς 10 χρόνια από τον Ιούλιο του 2000 όταν είδα για πρώτη φορά live τους Cranberries. Αυτά τα 10 χρόνια άλλαξαν πολλά πράγματα και κυρίως άλλαξα εγώ, ένα όμως πράγμα δεν άλλαξε κι έμεινε ανεξίτηλο, η αγάπη μου γι'αυτή την μπάντα! Και πως να μη τους αγαπώ τόσο όταν με τους δίσκους, τα τραγούδια και τη φωνή της Dolores πέρασα εφηβεία, τους πρώτους έρωτες, τις πρώτες επιτυχίες και αποτυχίες, απουσίες, παρουσίες, όλα.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Λίγο μετά τις 21:30, και μετά από τους πολύ πολύ καλούς Rosebleed, τα φώτα ανάβουν και αρχίζει το όνειρο! "Don't analyse, don't analyse, this will paralyze your evolution", στίχος από την επιτυχία τους "Analyse" που άνοιξε τη συναυλία. Aκολουθεί το "Animal instinct" και το θέατρο παραληρεί! Το setlist χορταστικότατο, να περιέχει όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως "Linger", "When you're gone", "Free to decide", "Time is ticking out", "I can't be with you", "Ode to my family", "Ridiculous thoughts", "Just my imagination", "Salvation" στο οποίο έγινε Ο πανικός!, "Promises" και φυσικά το "Zombie" και "Dreams" με το οποίο έκλεισε η συναυλία πανηγυρικά.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Δεν παρέλειψαν να παίξουν και αγαπημένα tracks από τα albums τους, όπως τα "How", "Wanted", "Still can't", "Dreaming my dreams", "Shattered", "Desperate Andy", καθώς και το νέο single της Dolores από το δεύτερο σόλο album της "No baggage", "Switch off the moment".
Photobucket
Photobucket
Η φωνή της Dolores απλά δεν υπάρχει!!! Μαγική και ταξιδιάρικη. Η κίνησή της όλο νεύρο σε παρέσυρε, η επικοινωνία της με το κοινό απερίγραπτη. Ήταν σίγουρα μια από της συναυλίες της ζωής μου που θα θυμάμαι για πάντα! Ευχαριστούμε!!!!
Το site μου για τους Cranberries: The Cranberries Shrine
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

No comments:

Post a Comment