Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Friday, June 19, 2009

Coming up to make you cum!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!

DOLORES O'RIORDAN "No Baggage"
Photobucket
Είμαι δηλωμένος fan της, παθαίνω ανατριχίλες με τη φωνή της και την θαυμάζω απεριόριστα ως συνθέτρια, στιχουργό κι ερμηνεύτρια. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι η έννοια της απλότητας και της καθημερινότητας που εκθειάζει στα τραγούδια της, και ως solo αλλά και με τους Cranberries. Εξάλλου η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα, πολλές φορές είναι δίπλα μας και δεν το ξέρουμε.
Μετά το εξαιρετικό πρώτο solo album "Are you listening?" του 2007, και την εκρηκτική της εμφάνιση στο Λυκαβηττό την ίδια χρονιά, η Dolores επιστρέφει με νέο album με τίτλο "No Baggage", το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, με πρώτο single το "The Journey". Θαυμάστε το εκπληκτικό εξώφυλλο πιο πάνω! Δείτε παρακάτω το ολοκαίνουριο video!

THE JOURNEY


GOSSIP "Music for Men"
Photobucket
Οι Αμερικάνοι Gossip είναι κατά τη γνώμη ένα από τα καλύτερα ροκ bands για τα 00's. Ιδρύθηκαν το 1999, κι έγιναν γνωστοί με το τρίτο κατά σειρά album τους "Standing in the way of control" που κυκλοφόρησε το 2006. Το ομώνυμο κομμάτι έγινε μεγάλη επιτυχία, και είναι η αντίδραση του group στο νόμο που είχε βγει στην Αμερική για τον γάμο των gay. Η τραγουδίστρια του group, Beth Ditto (μόλις 28 χρόνων), θεωρείται μια από τις επιδραστικότερες rock περσόνες τα τελευταία χρόνια. Είναι "ανοιχτή" για τα κιλά της και για την σεξουαλικότητά της και έχει φωνή που τσακίζει κόκαλα! Ακούστε τα κομμάτια τους και δείτε την live, και θα καταλάβετε τι εννοώ! Ειδικά το "Your mangled heart" που είναι και το αγαπημένο μου, είναι για μένα rock anthem πια.
Το καλοκαίρι βρίσκει τους Gossip με νέο εξαιρετικό single, "Heavy cross", με μια γυμνή φωτογράφηση της Beth για το περιοδικό NME που προκάλεσε σοκ, και νέο album στα σκαριά με τίτλο "Music for Men", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη του μήνα.

HEAVY CROSS


FLORENCE & THE MACHINE "Lungs"
Photobucket
Από τις περιπτώσεις που υπάρχει τρελό hype γύρω από τ'όνομά τους, χωρίς καν να έχουν κυκλοφορήσει album, οι Florence & the Machine έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δυο κομματάρες, "Dog days are over" και "Kiss with a fist", και με το βραβείο κριτικών στα Brit Awards 2009, είναι από τα πιο ελπιδοφόρα group στη μουσική!
Σχηματίστηκαν στο Λονδίνο πριν 2 χρόνια με frontwoman την Florence Welch, που με την sexy κι εκρηκτική παρουσία έχουν την επιτυχία στο τσεπάκι τους. Το πολυαναμενόμενο album τους με τίτλο "Lungs" κυκλοφορεί στις 6 Ιουλίου!

DOG DAYS ARE OVER


NEW KIDS ON THE MUSIC BLOCK

POLLY SCATTERGOOD
Photobucket
Η νεαρή Polly από το Essex της Αγγλίας μου έχει "κλέψει" την καρδιά με την αιθέρια φωνή της και το πολύ καλό debut album της "Polly Scattergood". Τα τραγούδια της είναι σαν μικρές ιστορίες, σχεδόν βιογραφικά, ενώ ο ήχος της φέρνει σε Lily Allen αλλά στο πιο έντονο και στο πιο σκοτεινό. "Untitled 27", "Unforgiving arms", "Please don't touch", "I am strong" και "Breathe in breathe out" είναι μερικά από τα διαμαντάκια του δίσκου. Μέσα στη μονοτονία και την ανεμπνευσιά τον τελευταίο καιρό στη μουσική, η Polly είναι σίγουρα μια δροσερή ανάσα, μια μουσική Mentos:-)

PLEASE DON'T TOUCH


EMMY THE GREAT
Photobucket
Είναι μόλις 25 χρονών, το πραγματικό της όνομα είναι Emma-Lee Moss, μένει μόνιμα στο Λονδίνο κι έχει καταγωγή από το Hong Kong. Οι κριτικοί χαρακτηρίζουν τη μουσική της ως anti-folk, προσωπικά θα την έλεγα pop με άποψη. Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το debut album της “First love”, με πολύ καλές κριτικές, κι όχι άδικα γιατί είναι ένα album με το οποίο «κολλάς». Το μεγάλο ατού της Emmy, πέρα από τις υπέροχες μελωδίες, είναι οι έξυπνοι και συχνά χιουμοριστικοί έως σαρκαστικοί στίχοι. Βροντερό παράδειγμα το εξαιρετικό πρώτο single “We almost had a baby”, καθώς και τραγούδια όπως τα “24”, “Absentee”, “The Easter parade” και “Dylan” τα οποία είναι τα αγαπημένα μου. Παρά την ηλικία της, η Emmy κυκλοφορεί ένα πολύ ώριμο και παράλληλα ενδιαφέρον album το οποίο αξίζει να ακούσετε και να μάθετε.

WE ALMOST HAD A BABY


LITTLE BOOTS
Photobucket
To πραγματικό της όνομα είναι Victoria Hesketh, κι όσοι έχουν ακούσει την μουσική της μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Αν σου αρέσει η Annie, με την Little Boots θα πάθεις πλάκα! Η μουσική της έχει έντονα electropop στοιχεία, συνδυασμένα με έξυπνες catchy μελωδίες που μπορούν να τριγυρνάνε στο μυαλό συνεχώς. Το Little Boots το πήρε από έναν φίλο της που την έλεγε Caligula, το οποίο στα λατινικά σημαίνει μικρές μπότες! Πριν λίγο καιρό είχε μπει και στη λίστα “Brilliant Brits 2009” του Esquire Magazine. To πρώτο της single είναι το εκπληκτικό “Stuck on repeat”, το οποίο έγραψε σκεπτόμενη να το δώσει στην Kylie Minogue. Ακολούθησε το πανέξυπνο “Meddle”, το οποίο έπαιξε και στη διαφήμιση της διάσημης μάρκας εσωρούχων Victoria’s Secret. Το debut album της μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο “Hands” και διεκδικεί τον τίτλο ενός από τα καλύτερα pop albums για το 2009. Δεν θα γράψω τίτλους κομματιών, γιατί μου άρεσε τόσο πολύ το album, που θα το αδικήσω αναφέροντας μερικούς τίτλους.

STUCK ON REPEAT

No comments:

Post a Comment