Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Wednesday, March 11, 2009

I touched JAMES BLUNT and I liked it!

Photobucket
Hello σε όλους!!! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά!
Μετά το φιάσκο του Λυκαβηττού το καλοκαίρι με την ξαφνική ακύρωση της sold out συναυλίας του James Blunt, o James μας ξανάρθε το περασμένο Σάββατο, και μάλιστα επέλεξε την Αθήνα για να τελειώσει την πετυχημένη περιοδεία του ανά τον κόσμο.
Photobucket
Πολλοί θα περίμεναν μια ήρεμη συναυλία, με τον James στο πιάνο ή με την κιθάρα στο χέρι, να τραγουδάει μπαλλάντες, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ! Ήταν ένα απίστευτο rock party, σε κλίμα πανηγυρικό, με πολλά συναισθήματα, ένα γεμάτο εκστασιασμένο γήπεδο, με την υπέροχη φωνή του James Blunt να μαγεύει ακόμα και τους πιο δύσκολους.
Photobucket
Οι πόρτες άνοιξαν λίγο πριν τις 9, ο κόσμος από την αρχή είχε κατακλύσει το κλειστό γήπεδο Φαλήρου. Στις 9:30 βγήκε στη σκηνή ο Δήμος Αναστασιάδης που έκανε support. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός. Πολύ καλή φωνή, εκρηκτική ροκ παρουσία και δυνατές ερμηνείες. Σίγουρα στο μέλλον θα μας απασχολήσει πολύ, γιατί το παιδί απλά "τό'χει"! Αίσθηση προκάλεσε το κομμάτι "Κούλα Μπεε" (στίχοι Σταμάτης Κραουνάκης), το οποίο μιλάει για μια πουτάνα με μεγάλα βυζιά και το αρνί της :-) Οι περισσότεροι το καταδιασκέδασαν, το χόρεψαν, έκαναν χαβαλέ, αλλά υπήρχαν κι άλλοι που αντέδρασαν έντονα.
Photobucket
Λίγο μετά τις 22:30 βγαίνει στη σκηνή ο James Blunt, με το καινούριο κομμάτι "Breathe". H συνέχεια εντυπωσιακή: "Wisemen", "Billy", "I really want you" (λιώνω με το κομμάτι αυτό!), "Carry you home", "I'll take everything", "Goodbye my lover", "Shine on", "You're beautiful", "One of the brightest stars" (το αγαπημένο του κομμάτι από το album όπως μας είπε), "Same mistake", "1973"...απόλυτα χορταστικό setlist!
Photobucket
To highlight της συναυλίας ήταν η απίστευτα ανεβαστική διασκευή του στο κλασικό κομμάτι των Slade "Coz I love you", όπου σε κάποια φάση παρατάει τη σκηνή, κατεβαίνει στον κόσμο, κάνει τον γύρο του σταδίου, έρχεται στην αρένα και κάνει mingle, ερχόταν κατά πάνω μας και τον ακούμπησα, η φίλη που ήταν μαζί μου τον γρατζούνισε στην προσπάθεια της να τον πιάσει:-) Tι τραβάνε κι αυτοί οι star! Πείτε μου ποιός έλληνας star θα το έκανε αυτό! Κανένας! Γιατί φοβούνται μην "τσαλακωθούν".
Photobucket
Όπως και να'χει, ήταν μια πάρα πολύ καλή συναυλία όπου κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος. Ο James Blunt γλυκύτατος και πολύ εκδηλωτικός με τον κόσμο, τρελάρας, χαβαλές και πολύ προσιτός. Με μία λέξη star! Είμαι σίγουρος ότι θα ξανάρθει!
Ελπίζω να σας αρέσουν οι photos που κατάφερα να βγάλω, ερασιτεχνικές είναι αλλά οκ:-)
Photobucket
Photobucket
Photobucket

I REALLY WANT YOU (live in Athens)

I'LL TAKE EVERYTHING (live in Athens)

YOU'RE BEAUTIFUL (live in Athens)

GOODBYE MY LOVER (live in Athens)

1973 & FINALE (riding the piano) (live in Athens)

COZ I LOVE YOU (live in Athens)

No comments:

Post a Comment