Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Tuesday, May 26, 2009

It's not a secret anymore, Helena rocks!

Το post αυτό είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον Mr.Sunshine Espressionist! Ένα μεγάλο thanx για όλα!
Photobucket
Πριν λίγο γύρισα από το 8ο MAD Secret Concert της ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ. Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο Καλλιμάρμαρο όπου 19:00 ήταν το ραντεβού μας. Τα πούλμαν άρχισαν να καταφτάνουν και κατά τις 8 και κάτι μπήκαμε όλοι, χωρίς φυσικά να ξέρουμε που μας πάνε, μιας και δεν έλεγε κανείς κουβέντα:-) Τελικά σε λίγη ώρα καταφτάνουμε σε έναν καινούριο industrial συναυλιακό χώρο κοντά στο Ιπποκράτειο, το οποίο γεμίζει από κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά.
Photobucket
Τα φώτα σβήνουν και βγαίνουν στη σκηνή οι De Niro ερμηνεύοντας το "Pretty woman", όταν εντελώς ξαφνικά βλέπουμε από ψηλά ένα γυάλινο ασανσέρ να κατεβαίνει, και την Έλενα να χαιρετάει από μέσα το κοινό, κατεβαίνει κι έρχεται στη σκηνή, με αυτό το αυθόρμητο, όμορφο παιδικό χαμόγελο. Μπορεί όντως να έχει παχύνει, όμως είναι τόσο γλυκειά που δε σε νοιάζει, εξάλλου μου αρέσει που είναι έτσι κι ας λένε κακίες.
Προσωπικά δεν είμαι fan της Έλενας, όμως την συμπαθώ πάρα πάρα πολύ, έχει πολύ καλή φωνή και παρουσία, και πιστεύω ότι αν κάνει καλές επιλογές στα cd και τα τραγούδια της θα πάει ακόμα πιο ψηλά.
Photobucket
HIGHLIGHTS
* Έπαθα πλάκα με την ερμηνεία και την φωνή της στα "Nothing else matters" των Metallica και το "Zombie" των αγαπημένων μου Cranberries. Sorry για την έκφραση αλλά με άφησε μαλάκα! Ίσως επειδή περίμενα πολλά, και τελικά τα έδωσε με άνεση!
Photobucket
* Από τις πιο emotional στιγμές ήταν το "It must have been love" των Roxette στο οποίο "έλιωσα", καθώς και το εξαιρετικό "The rose" της Bette Midler, το οποίο απογείωσε!
Photobucket
* Μου άρεσε πολύ η παρουσία του Γιώργου Σαμπάνη στο κλασικό "The time of my life" του Dirty Dancing, το οποίο ξεσήκωσε το κοινό, και είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.
Photobucket
* Οι 15.50 επίσης πολύ καλοί, έδωσαν ρέστα στο "Wicked game" του Chris Isaak, και μαζί με την Έλενα το έκαναν super rock anthem!
Photobucket
* Δήμος Αναστασιάδης και Έλενα στο "Yesterday" των Beatles!
* "Wonderwall", "Sweet child of mine", "It's my life" και "Can't take my eyes off you".
Photobucket
* Λίγο πριν τελειώσει η βραδιά μας έλεγε η Έλενα το σοκ που είχε πάθει όταν της είπαν για ένα heavy metal band που έκανε διασκευή το "My number one", και το ερμήνευσε κι εκείνη έτσι. Ήταν απλά κορυφή! Μας φαινόταν απίστευτο το κομμάτι αυτό ως heavy metal, αλλά ήταν απλά τέλειο και ξεσηκωτικό!
Photobucket

LOWLIGHTS
* Ο Μύρωνας Στρατής, ενώ τον συμπαθώ πολύ, η φωνή του απλά δεν έβγαινε στο "Should I stay or should I go" των Clash, το προσπαθούσε αλλά δεν...
* Οι De Niro είναι απλά ατάλαντοι!
* Με χαλάει πολύ όταν οι καλλιτέχνες στις συναυλίες τους, κοιτάνε συνεχώς τους στίχους από τα τραγούδια, κι η Έλενα το΄κανε όλη την ώρα με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να κοιτάζει στο πάτωμα που είχαν κολλήσει τους στίχους.
* Ο τραγικός απολογισμός της ημέρας είναι ο θάνατος 3 μαμουνιών! Το ένα μου μπήκε στο μάτι, και τ'άλλα δύο απλά τα έφαγα καθώς περπατούσα προς το σπίτι μου τραγουδώντας το "Θα'μαι αλλιώς". Ελπίζω μόνο να μην ήταν ζευγάρι, και κυρίως να μην είχαν παιδιά! Ενός λεπτού σιγή παρακαλώ!
Photobucket
Νομίζω ότι με την σημερινή της εμφάνιση η Έλενα "ανέβηκε" πολλά σκαλοπάτια στα μάτια μου, ήταν υπέροχη, αληθινή, ζεστή και δε θα σταματήσω να το λέω το πόσο εντύπωση μου έκανε αυτό το απίστευτο χαμόγελό της! Καθώς φεύγαμε μου λέει ο φίλος μου και big fan της Έλενας, Πάνος, "Έτσι και γράψεις στο blog κάτι κακό πάλι για την Παπαρίζου θα σε τσακίσω!" :-) Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα καθόλου:-) Και γιατί να γράψω κάτι κακό, εφόσον ήταν τόσο καλή!
Όπως πάντα, σιγά μη σας άφηνα έτσι και δεν έβγαζα photos, ελπίζω να σας αρέσουν!
Photobucket

No comments:

Post a Comment