Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Sunday, May 10, 2009

Adored the forbidden...LIVE!

Photobucket
Ή αλλιώς, λατρεμένο το απαγορευμένο, ζωντανά!:-)
To post που ακολουθεί είναι αυστηρώς απαγορευμένο προς ανάγνωση από άτομα που δεν γουστάρουν την Άννα, οι υπόλοιποι, just keep reading άφοβα:-)
Πριν λίγο γύρισα από την πρώτη συναυλία της Άννας Βίσση έπειτα από περίπου 3 χρόνια αποχής από τα live δρώμενα. Είχα λοιπόν τη χαρά να βρεθώ στην ειδική συναυλία που έδωσε η Άννα σήμερα στο Fuzz Club, με αφορμή την "Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής" από το MAD και τον Sfera. Τη συναυλία ξεκίνησαν οι Vegas, που αποτελείται από έναν έγχρωμο rapper και μια κοπελιά τη Μελίνα, και τραγούδησαν το "Της μάνας σου", το οποίο ταίριαζε γάντι στη γιορτή της μητέρας, για να πάρει τη σκυτάλη ο συμπαθέστατος και πολύ καλός Stereo Mike.
Photobucket
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω συνέλθει ακόμη, μιας κι όποτε την βλέπω την Άννα live, βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά και ποικίλλα συναισθήματα, αλλά οκ θα προσπαθήσω να χαλαρώσω (μόλις ήπια 1 λίτρο νερό κι έφαγα μισό τσουρέκι) για να σας παρουσιάσω τα highlights της βραδιάς αυτής!
Photobucket
***Τα φώτα σβήνουν, τα video wall δείχνουν photos και videos της Άννας. Ένα έντονο φως τρεμοσβήνει μέχρι να φτάσει στην απόλυτη του λάμψη, ενώ στο άσπρο σεντόνι που'χει καλύψει την σκηνή, φαίνεται η σιλουέτα της Άννας κι ο κόσμος παραληρεί. Ακούγονται χτυποκάρδια, και ξαφνικά, μετά από μια έντονη λάμψη φωτός, εξαφανίζεται το σεντόνι κι εμφανίζεται η Άννα τραγουδώντας το "Απαγορευμένο" με το οποίο ξεκίνησε η συναυλία.
Photobucket
***Η Άννα ερμήνευσε συνολικά 9 κομμάτια από το νέο της album, "Απαγορευμένο", "Στη πυρά", "Ένα λεπτό", "Ρίσκο" (το οποίο το αφιέρωσε στους fans), "Κόντρα", "Το παρελθόν μου", "Ανακωχή" (το οποίο μας είπε ότι είναι το αγαπημένο της τραγούδι από το cd), "Αλήτισσα ψυχή" και το αγαπημένο μου "Από μακριά κι αγαπημένοι".
Photobucket
***Μας αποκάλυψε ότι 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα δώσει δύο συναυλίες στο Ηρώδειο με τίτλο "Η Άννα ερμηνεύει μεγάλους συνθέτες", όπου έχει επιλέξει η ίδια τα αγαπημένα της κομμάτια που θα παρουσιάσει ζωντανά, ενώ νωρίτερα, στις 29/6 δίνει την πρώτη μεγάλη της συναυλία στο στάδιο του Εθνικού, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.
Photobucket
***Εκτός από τα νέα της τραγούδια ερμήνευσε και classics όπως "Τρένο", "Είσαι", "Ψυχεδέλεια", "Λόγια και σιωπές", "Nylon", "Δώδεκα" και "Αγάπη υπερβολική".
Photobucket
***Στο "Nylon" τραγούδησε χαρακτηριστικά σε κάποια φάση "Όμως όλοι ζούμε σ'έναν κόσμο που όλα είναι σκατά":-)
Photobucket
H Άννα τελικά είναι σα να μην πέρασε μια μέρα, αυθόρμητη, δυναμική, προσγειωμένη, δοτική, star, χαβαλές, τρελή, rock, παιδί, και φυσικά φωνάρα! Τραγούδησε για 1 ώρα και κάτι και πραγματικά όπως σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση τα έδωσε όλα και έδειξε να το ευχαριστιέται πλήρως όπως κι όλοι εμείς φυσικά, μιας και η γυναίκα έχει φοβερή μεταδοτικότητα και θετική ενέργεια!
Photobucket
Δεν μπορώ να μην αναφέρω μια κοπέλα που ήταν δίπλα μου (κι ελπίζω να μη με διαβάζει τώρα:-p) η οποία ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενη ΟΛΗ την ώρα, πολύ πριν βγεί η Άννα. Ήταν λες κι είχε μόλις καπνίσει 1 στρέμμα χασίς:-) Εκτός αν έπασχε από το "Kalomoira Syndrome":-)
Ελπίζω να σας άρεσαν οι photos, έκανα ό,τι μπορούσα, και φυσικά περιμένω και τις γνώμες όσων ήταν επίσης εκεί. Πριν κλείσω να πω ένα thanx στον Espressionist, ξέρεις, ξέρεις γιατί:-)
Photobucket

No comments:

Post a Comment