Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Thursday, April 28, 2011

Νέα στα γρήγορα!


# Η PJ Harvey κυκλοφορεί video album το οποίο θα περιέχει video clips όλων των τραγουδιών του τελευταίου της άλμπουμ "Let England shake".

# Στις 3 Μαίου κυκλοφορεί η διπλή best of συλλογή της Sade, "The Ultimate Collection". Εκτός από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα singles περιέχει και 4 νέα κομμάτια: μια διασκευή στο "Still in love with you" των Thin Lizzy, τη νέα έκδοση του "The moon and the sky" με τον Jay-Z, "I would have never guessed" και "Love is found"

# H πρεμιέρα του νέου talent show "The Voice" με κριτές τους Christina Aguilera, Cee-Lo, Adam Levine και Blake Shelton σημείωσε μεγάλη θεαματικότητα, ξεπερνώντας ακόμα και το Glee που ήταν αφιερωμένο στο "Born this way" της Lady GaGa κι έκανε τα χαμηλότερα νούμερα από όλα τα επεισόδια της φετινής season.

# Η Adele είναι για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα στο #1 των albums της Αμερικής με το "21", ενώ στα singles ξανανεβαίνει στην κορυφή το "E.T." της Katy Perry.

# Απογοητευτική νέα είσοδο στο #33 του US singles chart έκανε το νέο single της Beyonce "Run the world (Girls)", ενώ στην Αγγλία μπήκε στο #18.

No comments:

Post a Comment