Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Thursday, July 24, 2008

(She'll NEVER be)...

Maria Magdalena, αλλά η Μαρία η Μαγδάλω, έτσι όπως εμφανίστηκε σαν θείτσα χτες βράδυ η Sandra στην συναυλία (?) της στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Οι πόρτες άνοιγαν στις 20:00, ο DJ Sagner προετοίμαζε πολύ καλά το έδαφος για την Sandra, με ένα πολύ χορταστικό 80s mix με τη συνοδία των video clips. Ακολούθησε το group VHS (Very Hot Stuff) που διασκευάζει 80s επιτυχίες και ομολογουμένως ήταν αρκετά καλοί.
Photobucket
(thanx George για την photo)

Στις 23:00 και κάτι, ακούγεται η εισαγωγή του "Maria Magdalena" κι εμφανίζονται στη σκηνή δυο χορευτές μαζί με μία γεματούλα ξανθιά με λακάκια και ναζιάρικο ύφος. Δεν ήταν η Καλομοίρα σε προχωρημένη ηλικία, ήταν η Sandra! Αρπάζει το μικρόφωνο και για 1 ώρα περίπου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας...playback! To CD έπαιξε πολλές μεγάλες επιτυχίες της όπως Maria Magdalena, In the heat of the night (στο οποίο έγινε πανικός), Everlasting love, Johnny wanna live, Hiroshima, Mirrored in your eyes, Stop for a minute, Midnight man, Little girl, Change your mind...Ούτε ένα κομμάτι δεν είπε από το "Into a secret land" (Secret land, We'll be together, Heaven can wait) album, ούτε καν τα "Hi hi hi", "Innocent love", μάλλον δεν θα χωρούσαν στο CD.
Photobucket
(thanx George για την photo)

Σε καμία περίπτωση δεν άξιζαν τα 35eur του εισιτηρίου. Τουλάχιστον η Samantha Fox ήταν πιο ειλικρινής, είχε 20eur το εισιτήριο, τραγούδησε 2-3 κομμάτια μόνο playback και στα υπόλοιπα προσπάθησε τουλάχιστον και τραγούδησε live. Στην περίπτωση της Sandra μιλάμε για κανονική ξεπέτα. Μπορεί να είναι πολύ αγαπημένη μου απο τα 80s και να μου αρέσουν πολύ τα κομμάτια της κι αρκετά album που έχει κυκλοφορήσει, αλλά δεν είναι ωραίο να κοροιδεύεις τόσο κόσμο (ανέλπιστα πολύς κόσμος) στα μούτρα. Παρ'όλα αυτά χάρηκα που έστω την είδα κι άκουσα δυνατά τόσα αγαπημένα κομμάτια, ξενέρωσα όμως, όπως και πολύς κόσμος αν κρίνω από τα σχόλια που άκουσα μετά την εμφάνιση και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
Photobucket

SANDRA IN ATHENS



Photobucket

No comments:

Post a Comment