Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Sunday, November 8, 2009

Beyonce Beyond words!

Photobucket
Τι να πρωτογράψω γι'αυτή την εμπειρία που έζησα σήμερα βλέποντας την Beyonce live στο ΟΑΚΑ. Ας ξεκινήσω με την φωνή της η οποία σε ανατριχιάζει και είναι κάτι το μαγικό. Πολύ καλύτερη κι από το cd! Να πω για το πώς χορεύει? Η γυναίκα μιλάει με το σώμα και την έκφρασή της, είναι λες κι έχει καταπιεί τη μουσική και το ρυθμό και τα εξωτερικεύει μέσα απ'τα τραγούδια της. Έχει μια απίστευτη δυναμική και ηλεκτρισμό που σε παρασέρνει μαζί της με την πρώτη.
Photobucket
Η επαφή της με το κοινό ήταν ανέλπιστα καλή αν σκεφτεί κανείς το απόμακρο προφίλ που μοιάζει να έχει. Καμία σχέση όμως! Έπαιζε συνέχεια και μας μιλούσε με ζεστασιά. Κάτι που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι ότι τραγουδάει σε κάθε της συναυλία το "Happy birthday" για να τιμήσει όσους πέρασαν τα γενέθλια τους μαζί της.

Photobucket
Η επιλογή των τραγουδιών πολύ καλή, με μόνη μου διαφωνία η απουσία της μεγάλης της επιτυχίας "Deja vu" και το "Sweet dreams" το οποίο έπαιξε μόνο σε video. Κατά τ'άλλα η Beyonce έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, άλλοτε με r'n'b anthems όπως το εναρκτήριο "Crazy in love", "Naughty girl", "Baby boy", "Video phone", "Radio", "Irreplaceable", "Upgrade u"το medley από Destiny's Child και φυσικά με το "Single ladies (put a ring on it)", κι άλλοτε με απίστευτες ερμηνείες όπως το "Smash into you" στο οποίο φαινόταν να αναδύεται από τη θάλασσα, το νέο της single "Broken-hearted girl", το συγκλονιστικό "Listen" από το musical "Dreamgirls", "If I were a boy" (στο οποίο έκανε ένα φοβερό bridge με το "You oughta know" της Αlanis) και η φοβερή διασκευή στο κλασικό "Ave Maria" δεμένο με το "Angel" της Sarah McLachlan και ντυμένη νύφη.
Photobucket
H συναυλία έκλεισε με το εξαιρετικό "Halo" κι ένα tribute στον Michael Jackson, με το κοινό να παραληρεί μέσα στο κατάμεστο στάδιο. Η συναυλία τελείωσε, όμως εγώ θα την σκέφτομαι για πολλά χρόνια ακόμα. Ήδη καταχωρήθηκε στο φάκελο "οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου". Δεν είναι και λίγο να βλέπεις ζωντανά μια από τις πιο hot και καλύτερες γυναικείες φωνές και παρουσίες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Ελπίζω η "I am...Tour" να κυκλοφορήσει σε dvd, και να περιέχει κι όλα αυτά τα απίστευτα video που έπαιζαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Οι photos αυτή τη φορά δεν είναι και ότι καλύτερο, i did my best όμως γιατί ήμουν μακριά! Πατήστε πάνω τους για να τις δείτε πιο μεγάλες.
Photobucket
Κωνσταντίνε ευχαριστώ για όλα! Θησέα, Σοφία, Άλκη, Λουίζα we had a blast!!! A true moment of happiness!
Photobucket
Photobucket

No comments:

Post a Comment