Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Monday, August 11, 2008

Μαντώ-να!

Photobucket
Κίνηση Πρώτη: Η Μαντώ φέτος έβγαλε ένα από τα καλύτερα album της χρονιάς και μας εξέπληξε όλους, fans και μη, ευχάριστα. Χτες, και ύστερα από αρκετά χρόνια που είχε να δώσει συναυλίες, εμφανίστηκε στο 2ο Αθηναικό Φεστιβάλ του Αττικού Άλσους, μαζί με τους μέτριους Γέννεσις και τους συμπαθέστατους Νόμισμα.
Photobucket
Κίνηση Δεύτερη: Για 1,5 ώρα περίπου η Μαντώ εκτός του ότι είπε κομμάτια απο το νέο της CD "Μαντώ ΙΙ", είπε και παλαιότερες επιτυχίες της, τις οποίες δεν τις έχει απαρνηθεί όπως κάτι άλλες (βλέπε miss Ευρυδίκη Κοργιαλά). "Τιμώρησε με", "Στοιχηματίζω", "Ρούχο δανεικό", "Ερήμην", "Θέλει άνεμο η αγάπη", "Στον έβδομο ουρανό", "Αισθήσεις" καθώς και τα καινούρια "Δως μου λόγο να σωθώ", "Θά'θελα μονάχα", "Στάχτη", "Στον Αιγόκερω" και "Δεν είσαι εκεί", το οποίο θα΄ναι το δεύτερο video clip από το album.
Photobucket
Κίνηση Τρίτη: Έκπληξη της βραδιάς οι πολύ καλές διασκευές σε γνωστά ξένα κομμάτια όπως το "How you remind me" (Nickelback), "The reason" (Hoobastank), "Paradise city" (Guns n' Roses) στο οποίο έγινε πανικός, και "My immortal" (Evanescence) όπου με την καταπληκτική της ερμηνεία είχε καθηλώσει ολόκληρο το θέατρο.
Photobucket
Photobucket
Κίνηση Τέταρτη: Χαίρομαι πάρα πολύ που η Μαντώ βρήκε το στυλ που της ταιριάζει και της πάει πιο πολύ και που κάθε φορά που την βλέπω live, όσες ώρες και να τραγουδάει, δεν φαλτσάρει ποτέ. Είναι από τις καλύτερες φωνές που έχουμε στην Ελλάδα.
Photobucket
Photobucket
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ

ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ

ΡΟΥΧΟ ΔΑΝΕΙΚΟ (με interview)

ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

ΕΡΗΜΗΝ

ΔΩΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΩΘΩ

ΣΤΑΧΤΗ

No comments:

Post a Comment