Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Friday, November 16, 2007

The Queen is Back!!!

Η βασίλισσα επέστρεψε! Το ξέρω, οι μισοί θα με κοιτάτε με μισό μάτι και οι υπόλοιποι θα συμφωνείτε μαζί μου. Η Celine Dion ή θα έχει φανατικούς θαυμαστές ή ανθρώπους που τη μισούν ή την θεωρούν νερόβραστη. Εγώ φυσικά και ανήκω στην πρώτη κατηγορία τα τελευταία 14 χρόνια :-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Συστάσεις δεν χρειάζεται να κάνω, απλά θα αναφέρω οτι πρόσφατα βραβεύτηκε με το Legend Award για τις 200 εκατ. πωλήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα, πράγμα που την καθιστά best-selling female artist of all time. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Πρίν λίγες μέρες η Celine κυκλοφόρησε το νέο της αγγλικό album "Taking Chances", 4 χρόνια μετά το μέτριο "One Heart".
Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ καλό κι αξιόλογο άλμπουμ, συνεχίζει το έργο που άφησε το κλασικό πια "Falling into you" το 1996, περιέχει εκπλήξεις, την Celine σε μια πολύ ώριμη και δημιουργική φάση που δεν διστάζει να τολμήσει. Ενα album που νομίζω είναι το καλυτερό της τα τελευταία χρόνια!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
01. TAKING CHANCES: Δεν ξέρω αν θα το έκανα πρώτο single για το album, αλλά ενώ στην αρχή μου φάνηκε απλά ok, τώρα έχει γίνει η συνήθεια που έγινε λατρεία:-) Πολύ διαφορετικό απ'ότι μας έχει συνηθίσει η Celine. (10)
02. ALONE: Συμπαθέστατη διασκευή από το original των Heart. Super ενορχήστρωση κι ερμηνεία, αλλά μάλλον θα προτιμήσω το original. (8)
03. EYES ON ME: Η μεγάλη έκπληξη του album και το καλύτερο κομμάτι so far! Η Celine σε oriental rnb μονοπάτια, θυμίζει πολυ Shakira. Μπράβο στη Celine που τολμά κι αποδεικνύει γι'άλλη μια φορά οτι μπορεί να ερμηνεύσει τα πάντα. Φωνάζει για single, κι αν όντως γίνει, αναμένεται να σκίσει! Ήδη όσοι το έχουν ακούσει, fan και μη, αρέσει! (10)
04. MY LOVE: Μια απλά καλή ρομαντική μπαλλάντα, που η Celine με τη φωνή της την απογειώνει. Ένα κομμάτι που θα μπορούσαν να'χαν πει και οι Westlife (Αυτο καλό ειναι?:-)) (7)
05. SHADOW OF LOVE: Μετά το "Eyes on me", νομίζω οτι είναι το δεύτερο κομμάτι που ξεχωρίζει αμέσως. Μια φίλη μου που το άκουσε όταν της το έβαλα στο mp3 player, μου είπε οτι πάει πολύ για διαφημιστικό spot γιατί είναι πολύ catchy. (10)
06. SURPRISE SURPRISE: Πολύ καλή κιθαριστική ballad, με εξαιρετική ερμηνεία για μια ακόμη φορα. Στα μεγάλα plus του άλμπουμ κι αυτό το κομμάτι. (8)
07. THIS TIME: Η τρίτη μεγάλη στιγμή του άλμπουμ, και η πιο ιδιαίτερη. Με ήχο που θυμίζει έντονα Evanescence, πολύ φυσικό αφού είναι του Ben Moody (πρώην μέλος). Εκπληκτικά φωνητικά, μουσική και φυσικά η ερμηνεία της Celine που το φτάνει στους θεούς. (10)
08. NEW DAWN: Gospel κομμάτι που για να είμαι ειλικρινής μου έλυσε το πρόβλημα του ύπνου. Συνήθως το προσπερνάω γιατί βαριέμαι να το ακούσω ολόκληρο. Από τα κομμάτια που θα μπορούσε να λείπει απο το cd. Για b'side μια χαρά! (5)
09. A SONG FOR YOU: Κλασική μπαλλάντα της Celine, που ενώ είναι πολύ κλισέ και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, έχει πολύ καλη μουσική, ερμηνεία και στίχο που το σώζουν απο τον απόλυτο λήθαργο. (7)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
10. A WORLD TO BELIEVE IN: Πολύ όμορφη και ρομαντική μπαλάντα. Το πιο cute κομμάτι του άλμπουμ. (8)
11. CAN'T FIGHT THE FEELIN': Η πιο δυναμική στιγμή του άλμπουμ. Celine rocks για τα καλά! Ένα super feel good κομμάτι με νεύρο. (9)
12. I GOT NOTHIN' LEFT: Γραμμένο από τον Ne-Yo, δε θα μπορούσε παρά να είναι ωραίο. Με παραπονιάρικη ερμηνεία που απογειώνει το κομμάτι. Επίσης απο τα πολύ αγαπημένα, που ίσως γίνει και single. (9)
13. RIGHT NEXT TO THE RIGHT ONE: Με έντονο latin ballad feeling, πολύ όμορφη και ταξιδιάρικη μελωδία. (9)
14. FADE AWAY: Μια ακόμη κορυφαία στιγμή του album. Με μουσική που θυμίζει 80s και μια Celine που τα δίνει όλα και το κάνει rock δυναμίτη. Θά'θελα πολύ να το δώ single. (10)
15. THAT'S JUST THE WOMAN IN ME: Celine sings the blues. Δεν είναι από τ'αγαπημένα μου, όμως η ερμηνεία της είναι όλα τα λεφτά! (6)
16. SKIES OF L.A.: Αδιάφορο τραγούδι. Και το αστείο είναι ότι έχει γραφτεί από τους ίδιους που έγραψαν το "Umbrella" της Rihanna. Βαρετό. (5)
17. MAP TO MY HEART: Δεν είναι από τα καλύτερα κομμάτια του άλμπουμ, όμως είναι more than ok κι έχει πολύ καλό στίχο. Βρίσκεται μόνο στην Japanese έκδοση του album, καθώς και στο single του "Taking chances" ως b'side. (6)
18. THE REASON I GO ON: Δεν κατάλαβα καθόλου γιατί αυτή την καταπληκτική μπαλάντα, την έχουν μόνο στην Japanese έκδοση, κι όχι στο κανονικό tracklist του album. Μάλλον θεώρησαν τα "New dawn" και "Skies of L.A." καλύτερα, what can I say?? Όπως και νά'χει είναι ένα πολύ καλό τραγούδι. (9)
Overall: 8/10
Top-5 tracks:
5. SHADOW OF LOVE
4. THIS TIME
3. FADE AWAY
2. TAKING CHANCES
1. EYES ON ME

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"TAKING CHANCES"

"EYES ON ME"

"THIS TIME"

"FADE AWAY"

"SHADOW OF LOVE"

No comments:

Post a Comment