Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Saturday, November 24, 2007

Blackout vs X

BRITNEY SPEARS "Blackout"

It's Britney bitch! Δεν το λέω εγώ, αλλά έτσι ξεκινάει το dirty version του super νέου single της Britney "Gimme More". Μέχρι το "In the Zone" album του 2004 που ήταν κάτι παραπάνω από καλό, άκουγα Britney και κατέβαζα καντήλια! Που να ήξερα ο καιμένος ότι εν έτει 2007 θα την ακούω συνέχεια στο mp3! Σαν άτομο ακόμα με εκνευρίζει, αλλά μουσικά που με νοιάζει πιο πολύ, έχει κάνει σίγουρα προόδους!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Παίρνω στα χέρια μου το νέο της άλμπουμ "Blackout", την κοιτάζω με μισό ματι όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, γεμίζω την καραμπίνα, την ακουμπάω στο κεφάλι της στο εξώφυλλο, και με σαρδόνιο χαμόγελο περιμένω ν'ακούσω ένα άλμπουμ μέτριο προς κακό. Τελικά και τα μάτια γούρλωσα, και έμεινα με την καραμπίνα στο χέρι. Ακούγοντας το άλμπουμ πολλές φορές άρχισα να μουρμουράω "Δισκάρα έβγαλε η καριόλα!".

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Gimme More, Piece of Me, Radar, Freakshow, Break the Ice, Get Naked (I Got A Plan), είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που σκάνε σαν δυναμίτες στο άλμπουμ. Θα μπορούσε να είναι η συνέχεια του "Loose" της Nelly Furtado, but it's Britney bitch! (8/10)
Top-3
: "Gimme More", "Piece of Me", "Radar"

GIMME MORE


KYLIE MINOGUE "X"

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Νάτη και η Kylie που σκάει μύτη με επίσης νέο άλμπουμ, αλλά όχι και με τόσο νέο ήχο, αφού τα κομμάτια στο "Χ", με εξαίρεση το δυναμικό call-me-rock πρώτο single "2 Hearts", ενώ είναι στην πλειοψηφία τους πολύ καλά, δεν ξεφεύγουν απο τα electro-pop-dance μονοπάτια που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το άλμπουμ ακούγεται πολύ ευχάριστα, περιέχει μερικά super tracks, αλλά δε νομίζω οτι συγκρίνεται με το "Light Years" ή το εκπληκτικό "Fever". Παρ'όλα αυτά σίγουρα πολλά κομμάτια απο το album θα κοσμήσουν το mp3 player μου, και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι θα φάω κόλλημα με 2-3 tracks, γιατί let's face it, είναι η Kylie, χρόνια αγαπημένη και συμπαθής, με φοβερές συνεργασίες και τραγούδια στο παρελθόν (πως μπορεί να ξεχάσει κανείς το "Where the Wild Roses Grow" με τον Nick Cave, ή τον ύμνο "Confide in Me")

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ακούγοντας το άλμπουμ, κι ενώ τελειώνουν τα 3 πρώτα super tracks του album "2 Hearts", "Like A Drug" και "In My Arms", έρχεται η πρώτη μουσική ονείρωξη με το "Speakerphone", ένα κομμάτι που χτυπιέται και ουρλιάζει να γίνει single, και πιστέψτε με, αν γίνει, αναμένετε να γίνει τεράστια επιτυχία στα clubs και τα charts. By far το καλύτερο του άλμπουμ. Μετά από αυτό το κομμάτι, και με εξαίρεση τα "Sensitized", "The One", "Wow" και "Stars", τα υπόλοιπα κομμάτια απλά ακούγονται. (7.5/10)
Top-3
: "Speakerphone", "In My Arms", "The One"

"2 HEARTS"


Γενικό συμπέρασμα μετά το άκουσμα και των δύο άλμπουμ: Απο εδώ η γυναίκα μου (Kylie)...κι απο εδώ το αίσθημα μου (Britney)

No comments:

Post a Comment