Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Tuesday, October 13, 2009

BugTV Music News

# Η Kylie μετά την εμφάνιση της στην Bollywood ταινία "Blue" και το εξαιρετικά catchy κομμάτι "Chiggy Wiggy", ηχογράφησε το νέο της τραγούδι "Better than today"! Δείτε το εδώ όπως το παρουσίασε σε συναυλία της στην Αμερική.

# "Έφυγε" από την ζωή η σπουδαία Αργεντίνα τραγουδίστρια
Mercedes Sosa σε ηλικία 74 χρόνων. Μεγάλη ερμηνεύτρια και φωνή "σύμβολο" της Αργεντινής.

# Απογοήτευση το νέο cd της Shakira "She wolf"! Καμία "ταυτότητα", καμία προσωπική σφραγίδα όπως στα προηγούμενα της album. Ότι βλακείες έκανε η Madonna με το "Hard Candy" το κάνει τώρα η Shakira, με τη διαφορά ότι το album αυτό είναι πολύ χειρότερο!
Photobucket
# Οι αγαπημένοι Pet Shop Boys έρχονται στην Ελλάδα για 2 συναυλίες στα πλαίσια του "Pandemonium Tour", για να μας παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο εξαιρετικό τους album "Yes", καθώς και classics. 20/11 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, και 21/11 στη Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

# Κυκλοφόρησε το νέο single του Michael Jackson, το ομώνυμο της ταινίας "This is it", η οποία βγαίνει στις 28/10 στις αίθουσες. Το κομμάτι προσωπικά το βρήκα αδιάφορο.

# Κυκλοφόρησε το νέο video clip της Άννας Βίσση, το πολύ αγαπημένο μου "Από μακριά κι αγαπημένοι" σε remix του Alex Papaconstantinou, στα πλαίσια της επανακυκλοφορίας του "Απαγορευμένου" με τίτλο "Απαγορευμένο (The Fabulous Edition)". Δείτε το video εδώ!
Photobucket
# Μετά την αποχώρηση της Keisha από τις Sugababes, την θέση της ήρθε να πάρει η Jade Ewen, γνωστή απο τη συμμετοχή της στην περασμένη Eurovision με το κομμάτι του Andrew Lloyd Webber "It's my time" για την Αγγλία. Μετά το super "Get sexy", το νέο single με vocals της Jade είναι το πολύ καλό "About a girl".

# H Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς κυκλοφόρησαν το νέο τους album "Έτσι είναι η αγάπη", το οποίο βρήκα απλά υπέροχο και σίγουρα ένα από τα καλύτερα της χρονιάς!

# Τέλη Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η deluxe edition του album της Lady GaGa με τίτλο "The Fame Monster", το οποίο θα περιέχει 8 νέα κομμάτια και μεταξύ άλλων το "Bad romance" που θα'ναι το πρώτο single, καθώς και την μπαλλάντα "Speechless" που αφιερώνει στον πατέρα της. Επίσης, η GaGa δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να γίνει αντιπρόσωπος της νεανικής gay κοινότητας. Δείτε το άρθρο και τις δηλώσεις εδώ!

Photobucket

No comments:

Post a Comment