Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Saturday, May 17, 2008

Lara Fabian

Χτες το βράδυ είχα την χαρά να βρεθώ στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με την αγαπημένη μου Lara Fabian. Την Lara άρχισα να την μαθαίνω από το 1996, δηλαδή σχεδόν 12 χρόνια πριν, όταν άκουσα στον Love Radio το κομμάτι "Je t'aime". Με το που το άκουσα την πάτησα άσχημα μαζί της, κι αμέσως πήρα στο σταθμό τηλέφωνο να ρωτήσω το όνομα της ερμηνεύτριας...ήταν φυσικά η Lara Fabian!
Photobucket
H παράσταση ξεκινούσε 9:30 στο Αθηνών Αρένα. Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Lara μετά την γέννηση της κόρης της. Έφτασα σχεδόν μια ώρα πριν, κι ενώ περίμενα την παρέα μου, άκουγα παράλληλα και τις πρόβες, που με προθέρμανε για το τι θα επακολουθούσε. Καθώς περίμενα πέρασαν απο μπροστά μου διάφοροι celebrities, Ροζίτα Σώκου, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, ενώ μέσα στο θέατρο διέκρινα και την Κωνσταντίνα, Τζένη Βάνου (άκυρο??), Γιάννη Βαρδή και την αγαπημένη μου Tamta, η οποία για άλλη μια φορά δεν περνούσε απαρατήρητη με την ενδυμασία της. Εννοείται πως πήγα και της μίλησα, σιγα μην χάσω:-)
Photobucket
Στις 10 και κατι βγαίνει ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος έχει καταπληκτική φωνή, αλλά εγώ προσωπικά τον βαριέμαι απίστευτα και με κουράζει. Ακολούθησε ο πολύ καλός Γιώργος Περρής. Κι ενώ άρχισα να ρίχνω τα πρώτα χασμουρητά, προλογίζει ο Φραγκούλης την Lara, κι αρχίζουν να φωνάζουν όλοι από χαρά και να χειροκροτούν! Ξεκίνησαν με το κομμάτι που ερμήνευσαν μαζί στην ταινία De-Lovely, "So In Love". Μεταξύ άλλων η Lara ερμήνευσε την μεγάλη της επιτυχία "Je Τ'Αime", το κλασικό "Caruso" μαζί με τον Μάριο, "Tu Es Mon Autre", "Aime", "I Guess I Loved You", "La Lettre" μαζί με τον Γιώργο Περρή, ο οποίος το έχει κάνει διασκευή στα ελληνικά, έδωσε μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ θεατρική ερμηνεία στο "Je Suis Malade" και για το τέλος ήρθε η έκπληξη: ερμήνευσε με τον Μάριο σε ελληνικά και αγγλικά το "All Alone Am I" (Μην Τον Ρωτάς Τον Ουρανό) του Μάνου Χατζιδάκη με άπταιστα ελληνικά! Είπε ότι είναι το ομορφότερο κομμάτι που έχει ακούσει ποτέ.
Photobucket
Ο κόσμος δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί όρθιος, κι αφού κλείνει η αυλαία ξαναβγαίνουν, κι ερμηνεύουν για άλλη μια φορά το κομμάτι του Χατζιδάκη μαζί με το κοινό, ενώ δεν μας χάλασε το χατήρι που φωνάζαμε να πει το "Adagio", κι έτσι είπε acapella ένα μέρος του. Εκτός του ότι είναι αναμφισβήτητα φωνάρα, είναι πολύ απλή και γήινη, και πάντα ερμηνεύει με πάθος κι έντονη θεατρικότητα. Μας είπε ότι δεν περίμενε να έχει Έλληνες θαυμαστές κι ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνη.
Ήταν σίγουρα μια μοναδική εμπειρία για μένα να ακούω live μια τόσο σπουδαία φωνή κι ερμηνεύτρια και μακάρι να ξανάρθει για συναυλία στην χώρα μας!
Photobucket
PS: Οι photos είναι όσες πρόλαβα να βγάλω στα πεταχτά αφού απαγορευόταν και συχνά-πυκνά ερχόντουσαν και μας έκαναν παρατήρηση.

JE SUIS MALADE (LIVE)

JE T'AIME

ADAGIO

CARUSO
JE SUIS MALADE (LIVE IN ATHENS!!!)

No comments:

Post a Comment