Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Sunday, January 30, 2011

ROXETTE "Charm School" Το νέο album των Roxette track by track!

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο τους album "Room Service", οι Roxette επιστρέφουν επιτέλους με νέο υλικό. Το "Charm School" κυκλοφορεί στις 11 Φεβρουαρίου αλλά σήμερα διέρρευσε στο internet. Αν το ακούσετε και σας αρέσει, να το αγοράσετε γιατί πρέπει να στηρίζουμε τη μουσική και τους καλλιτέχνες που αξίζουν. Η deluxe έκδοση περιλαμβάνει 12 live tracks από τη πρόσφατη συναυλία τους στο St. Petersburg. Εγώ το άκουσα πριν λίγη ώρα και σας μεταφέρω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου ακούγοντας το, track by track!
Photobucket
01. WAY OUT: Το τέλειο ξεκίνημα για το album που σε προδιαθέτει για τη συνέχεια. Με country rock feeling και sing-a-long διάθεση, το τραγούδι σε κερδίζει αμέσως και δε θες να τελειώσει! (10)

02. NO ONE MAKES IT ON HER OWN: Είναι πολύ συγκινητικό να ακούς ξανά τη φωνή της Marie μετά από τόσο καιρό. Μια πραγματικά υπέροχη μπαλάντα που μπορεί άνετα να συγκριθεί με τις κλασικές τους που τους έκαναν superstars σε όλο τον κόσμο. (10)

03. SHE'S GOT NΟTHING ON (BUT THE RADIO): Το πρώτο επίσημο single του άλμπουμ, μπορεί να μην το θεωρώ το καλύτερο του δίσκου, όμως είναι τόσο catchy, pop και με θετικά vibes που σου κολλάει αμέσως και το τραγουδάς συνέχεια. (8)

04. SPEAK TO ME: Ατμοσφαιρικό, ερωτικό, με καταπληκτικά φωνητικά. Στο επίπεδο του "Wish I could fly", με κουπλέ που σε προδιαθέτουν για την έκρηξη της Marie στο ρεφρέν. Ένα από τα καλύτερα του δίσκου. (10)
Photobucket
05. I'M GLAD YOU CALLED: Ένα τραγούδι με soundtrack αισθητική. Τρυφερό και τόσο ρομαντικό που σε κερδίζει αμέσως και θες να ερωτευτείς. Κεράκια, τζάκι, κιθάρα και μια αγκαλιά ακούγοντας το τραγούδι αυτό. H Marie στα καλύτερά της. (10)

06. ONLY WHEN I DREAM: Όταν είχα πρωτοακούσει το κομμάτι αυτό στο promo video των Roxette με 30 δευτερόλεπτα από κάθε τραγούδι, το αγάπησα με τη μία και περίμενα πως και πως να βγει το άλμπουμ για να το ακούσω. Μεγάλη πιθανότητα να γίνει single. Αριστουργηματικό! (10)

07. DREAM ON: Pop δυναμίτης με φοβερές κιθάρες και έντονο συναυλιακό χαρακτήρα. Ένα ακόμα pop διαμαντάκι (10)

08. BIG BLACK CADILLAC: Θυμίζει εποχές "Sleeping in my car". Παιχνιδιάρικο και ίσως μελλοντικό single. Roxette are definitely back! (9)
Photobucket
09. IN MY OWN WAY: Το πιο αδύναμο κομμάτι του album, χωρίς όμως να είναι κακό, ούτε καν μέτριο, απλά δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου. (7)

10. AFTER ALL: Με ρετρό ποπ διάθεση και έξυπνους στίχους. Άλλο ένα μικρό ποπ αριστούργημα. (10)

11. HAPPY ON THE OUTSIDE: Μπορεί να μην είναι μπαλάντα, όμως είναι τόσο μελαγχολικό που σε παρασύρει και καταφέρνει να σε συγκινήσει. Σίγουρα αυτό το τραγούδι θα εκφράζει πολύ κόσμο. (8)

12. SITTING ON THE TOP OF THE WORLD: Όσο υπέροχα ξεκίνησε το album, τόσο αδιάφορα τελειώνει, με ένα τραγούδι που θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα ως b'side. (6)
Photobucket
ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10
ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: Τολμώ να πω ότι το θεωρώ το καλύτερο album που έχουν βγάλει οι Roxette σε όλη την καριέρα τους. Οπότε προσπερνάμε τα μέτρια albums που έβγαλαν από το 1994 και μετά με το "Have a nice day" και "Room service" κι απολαμβάνουμε ένα αληθινό pop αριστούργημα που δε θες να σταματήσεις να ακούς, και δεν μπορείς να έχεις 1-2 αγαπημένα tracks, αλλά σχεδόν όλο το album. Welcome back lads!!! Ραντεβού στην Αθήνα, 27 Μαίου στο Terra Vibe Park!
Photobucket

ALBUM SNIPPETS


SHE'S GOT NOTHING ON (BUT THE RADIO)

No comments:

Post a Comment