Get Paid To Promote, Get Paid To Popup, Get Paid Display Banner -->

Thursday, July 7, 2011

jurnalista cristina verona

UPDATE-Poliţiştii au stabilit concluziile preliminare ale crimei din Primăverii. Se pare că femeia de 44 de ani şi-a omorât mama şi apoi s-a sinucis.

Cristina Verona, fost jurnalist şi director de PR la agenţia Grafitti BBDO, şi mama acesteia, în vârstă de 77 de ani, au fost găsite marţi seara moarte, în condiţii suspecte, într-un imobil din cartierul Primăverii.

UPDATE Jurnalista Cristina Verona şi mama ei sunt victimele din Primăverii investigatiiIdentificarea a fost făcută miercuri. Una dintre victime a fost găsită spânzurată de calorifer şi avea multiple plăgi tăiate pe corp. Cealată a fost găsită dezbrăcată, într-o altă cameră. Anchetatorii nu au stabilit până acum cauzele decesului.

Cristina Verona a fost redactor şef la revista pentru femei Elle România, redactor şef al publicaţiei Reader’s Digest şi manager al publicaţiei Sale & Pepe, ediţia din România.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru Mediafax, că la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefacţie.Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a găsit în imobil două cadavre în stare avansată de putrefacţie, stabilindu-se că decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore înainte.

No comments:

Post a Comment